Битолчани масовно на протест против Тиранската платформа

Loading...

Граѓаните на Битола повторно протестираа за поддршка на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.Велат дека нема да дозволат никакви платформи од туѓи држави, како и менување на државните симболи, односно знамето, химната и државниот грб.Велат дека нема да дозволат никакви платформи од туѓи држави, како и менување на државните симболи, односно знамето, химната и државниот грб.

loading...