Битолчани огорчени од тиранската платформа

Loading...

Битолчани од денешниот масовен протестен марш порачаа дека нема да дозволат да се загрози унитарноста на Македонија.Уште еднаш, тие истакнаа дека огорчени од тиранската платформа и нејзината содржина.
 
Уште еднаш, тие истакнаа дека огорчени од тиранската платформа и нејзината содржина.
 

loading...
Loading...