Бизарна свадбена фотографија стана хит на интернет

Loading...

Бизарна свадбена фотографија го заобиколи светот за само неколку секунди, а најинтересно од сетот тоа е што истата оваа фотографија ја нарачала мајката на еден од младоженците.Фотографијата која изгледа како младоженците да не можеле да дочекаат да заврши забавата, па се повлекле во шумата „во приватност“, го насмеа целиот свет.
Сепак, сликата на која јасно се гледа дека младоженецот е со спуштени панталони, а невестата е клекната пред него, е само шега која всушност ја предложила мајката на еден од нив, а е направена од страна на фотографот кој бил ангажиран на свадбата.
 
Фотографијата која изгледа како младоженците да не можеле да дочекаат да заврши забавата, па се повлекле во шумата „во приватност&ldquo

loading...