Бизарни барања во љубовните предбрачните договори

Loading...

Трендот на љубовни договори има се поголема застапеност. Имено во договорот стои што партнерите смеат, а што несмеат да прават за време на бракот.Па во нив може да има различни членови дури и за тоа кога и колку парот ќе води љубов.  Со овие договори се губи спонтаноста, но сепак се се повеќе актуелни. Во продолжение прочитајте кои се најбизарните барања во овие договори. Таа не смее да свири на клавир кога мажот е дома. Таа не смее да носи облека во зелена боја. Ако жената се здебели над 77 килограми, мажот добива 100 илјади долари.
Жената не смее да се шиша кратко.
Ако ја изневери, треба на жената да и плати бонус од 5 милиони долари.
Ако таа остане со 60 килограми, мажот и гарантира секс два пати неделно.
Ако не излезе со неа два пати месечно нема да има цел месец секс со него.Трендот на љубовни договори има се поголема застапеност. Имено во договорот стои што партнерите смеат, а што нес

loading...