Бизарни факти за познатите

Loading...

Прочитајте ги бизарните факти за познатите!Мајкл Џордан од Најк годишно заработувал повеќе од сите работници во фабриките на Најк во Малезија заедно.
Целото име на Барби е Барбара Милицент Робертс.
Мајката на Адолф Хитлер сериозно размислувала за абортус, но била премислена од својот доктор.
Мерилин Монро имала шест прсти на едното стапало.
Сите американски претседатели носеле очила. Но, некои не се сликале со нив во јавност.
Волт Дизни се плашел од глувци.
На визит картата на Ал Капоне пишувало дека е трговец со стар мебел.
Вирџинија Вулф сите свои книги ги напишала стоејќи.
Исак Њутон бил поп во Англиканската црква.
Др.Зус и Курт Вонегат оделе на истиот колеџ.
Кермит Жабата е левучар.
Алфред Хичкок немал папок.
Извор: lady.mkМајкл Џордан од Најк годишно заработувал повеќе од сите работници во фабриките на Најк во Малезија заедно.

loading...
Loading...