Бизарно фото: Мртов маж 5 часа лежи пред Дом на култура!

Тело на засега неидентификуван маж беше најдено пред Домот на култура во Враниќ. Телото на мртвиот маж повеќе од 5 часа лежеше пред Домот на култура, а луѓето кои поминуваа од таму само го гледаа и на никој не му текна да викне полиција. 
Бизнарната глетка мораа да ја видат сите оние кои вечерва отидоа на големата манифесација која се случува пред Домот на култура. 
Од зградата на Домот на култура, вработените велат дека отишле на лице место да видат за што станува збор, но можеле да констатираат само смрт и не мжеле да го ппеместуваат бидејќи за тоа се надлежни институциите. 
 
 Телото на мртвиот маж повеќе од 5 часа лежеше пред Домот на култура, а луѓето кои поминуваа од таму само го гледаа и на никој не му текна да викне

Пронајдете не на следниве мрежи: