Бизарно: И ги ископала очите со нокти

Loading...

Талисија Морисон од Тексас, во физичка пресметка со друга жена се обидувала да ја удри жената во пределот на главата но нејзините нокти завршиле во очите на истата и очните јаболчници на жената излегле.
Жената е префрлена во болница но сеуште не  се знае до која мера нејзините очи се оштетени, добрата вест е тоа дека јаболчниците се вратени на место.
Морисон е уапсена и нејзината кауција изнесува 70.000 долари.
 Талисија Морисон од Тексас, во физичка пресметка со друга жена се обидувала да ја удри жената во пределот на главата н

loading...