Бизарно: Шар Планина со човечки лик

Loading...

Деновиве на интернет кружи фотографија од Шар Планина изротирана за 90 степени. Под овој агол планината личи на човечки профил, а периодов бидејќи е популарна Мајка Тереза поради прогласувањето за светица, многумина сметаат дека профилот е нејзин.Оваа коинциденција не е единствена во светот. И Мачу Пикчу, светиот град на Инките, сместен на највисоките делови на Андите во Перу, исто така, во карпите крие лик на човек.
Оваа коинциденција не е единствена во светот. И Мачу Пикчу, светиот град на Инките, сместен на највисоките делови на Андите во Перу, исто така, во

loading...