Бизарно: Силувач се бори за живот откако жртвата му го одгризала пенисот

Кога тааму го одгризала пенисот и побегнала, на другите им велел дека била сатанистка и сакала да го кастрира.Томас Гунда (32) од Зимбабве е обивнет за силување во разрешницата на еден мошне драматичен случај.
Наводно, Томас пресретнал една жена која се враќала од погреб. Ја грабнал и ја однел во една напуштена куќа, каде ја силувал.
Тоа не му било доволно, па сакал да ја присили и на орален секс. Но, тогаш жената го искористила неговото невнимание и му одгризала дел од пенисот, по што избегала.
Не знаејќи како да побара помош, Томас се вратил на погребот велејќи дека жената била сатанист и сакала да го кастрира. Полицијата била веднаш повикана, но по деталната истрага сфатиле кој е жртва а кој напаѓач во случајот.
Томас е моментално во болница и лекарите се борат за неговиот живот.Томас Гунда (32) од Зимбабве е обивнет за силување во разрешницата на еден мошне драматичен случај.
Наводно

Пронајдете не на следниве мрежи: