Бизарно:Бремена од сопствениот син и сака да се омажи со него!

Loading...

42 годишната жена од Зимбабве останала вдовица пред 11 години. Го родила Фараи на 19 години а кога тој наполнил 20 почнала врска со него.42 годишната жена од Зимбабве останала вдовица пред 11 години. Го родила Фараи на 19 години а кога тој наполнил 20 почнала врска со него.
Бети Мбереко од Зимбабве забременила од својот 23 годишен син Фараи и од селскиот суд бара дозвола да се омажи со него.
Жената вели дека вложила многу во образованието на Фараи и сега треба да има право таа ги троши парите кои тој ги заработува бидејќи ни една друга жена нема право на тоа.
Нејзиниот син пак, смета дека треба да се знае дека тој ја забременил мајка му и никој да не ја обвинува за промискуитет.И тој бара да му дозволат да ја земе за сопруга, и вели дека ќе го плати надоместокот за невеста кој неговиот татко не успеал да го доплати на родителите на Бети, пред да почине.42 годишната жена од Зимбабве останала вдовица пред 11 години. Го родила Фараи на 19 години а кога тој наполнил 20 поч

loading...
Loading...