BlackBerry 10.3: Нов конкурент на Android и iOS?

Loading...

BlackBeery веројатно не е првото име кое ни доаѓа на ум кога ќе помислиме на квалитетни и оптимизирани мобилни оперативни систем. Сепак, канадската компанија продолжува да иновира и се надева дека ќе се пробие на пазарот…Една од најголемите новини во апдејтот е Intelligent Assistant, апликација која е слична на Siri, Google Now и Cortana. Понатаму, добиваме поддршка за HDR слики, панорамски слики, нова фотогалерија, опции како Automatic Stories и слично.
Повеќе на: gsm.mkЕдна од најголемите новини во апдејтот е Intelligent Assistant, апликација која е слична на Siri, Google Now и Cortana. Понатаму, добиваме поддршка

loading...
Loading...