Благодушка Марулова РАСПАЛИ по „Златна бубамара“!

Loading...

Благодушка Марулова не ја криеше разочараноста од сознанието дека не добила „Златна Бубамара“, па одлучи да се огласи на Фејсбук.Нејзиниот статус стана хит на социјалните мрежи, а реакции пристигнуваа од сите страни. 
Заслужено или не, Благодушка го напиша следново:
„Ного сам разочарана и нервозитетна и тасна зш оваја година неме повикаја от ЗЛАТНА БОБОМАРА НА ПОПОЛАРИТЕТНОСА и шо неми дадоја награда за најпополаритетна от свите! Дами извинате ама ни Тамара Тодевска нити Андреј Ѓеорѓиески, Петар Мирчевски, Жарко Димоски Владимир Блажев овије набројаниве немајат толко следачи колко шо јас имам лајкови на објавете. СЕ ЈЕ КРИМИНАЛ СО МИТЕ И КОРОПСИЈА! ХАРАМ ЗА ВАС!“.
Нејзиниот статус стана хит на социјалните мрежи, а реакции пристигнуваа од сите страни. 
Заслужено или не, Благодушка го напиша следно

loading...
Loading...