Блам среде настап- на оваа пејачка ѝ се случило она на што најмалку се надевала

Loading...

Идина Мензел е една од  ѕвездите кои  ја надополнија забавата со своите настапи на големата сцена на Тајм сквер во Њујорк.Сите присутни имале прилика да уживаат во нејзиниот голем хит „Let it Go“ се до еден момент. 43- годишната пејачка не успеала да ги погоди високите тонови, но многумина пронаоѓаат оправдување во ниските темпераури поради што Идина не можела да го даде својот максимум бидејќи настапот бил на отворено. Сепак, никој не и замерил.Погледнете го видеото и оценете сами.Сите присутни имале прилика да уживаат во нејзиниот голем хит „Let it Go“ се до еден момент. 43- годишната пејачка не успеала да ги пог

loading...
Loading...