БЛАМ ВО ЖИВО! Глумица на сред интервју ги покажа неколку пати голите гради!

Додека глумицата забележа дека сите ги гледаат нејзините гради веќе беше доцна и ова видео преку ноќ постана хит на интернетот.Аргентинската глумица Вирџинија Галијардо не облекла градник пред интервјуто кое се емитувало во живо, со што зажали бидејќи неколку пати и излетаа голите гради и ова видео стана хит на интернетот.
Да биде уште полошп, Вирџинија немаше само еден, туку неколку малери и нејзините гради ги виде цела планета.
Погледнете го жешкото видео на Вирџинија Галијардо:Аргентинската глумица Вирџинија Галијардо не облекла градник пред интервјуто кое се емитувало во живо, со што зажали бидејќи неколку пати и излетаа