Близнаци дале 20.000 евра на операции за да личат на Бред Пит

Близнаците Мет и Мајк Шлеп сакале да изгледаат како славниот актер Бред Пит и на тоа потрошиле 20.000 евра.Низа естетски операции ги претвориле во холивудскиот актер, но затоа сега имаат проблеми со исхраната затоа што браќата не можеле нормално да ја џвакаат храната.
Мајк го оперирал носот, а во образите, устата и брадата ставил инпланти. Мет исто така подлегнал на корекции на носот и ставил инпланти на образите.
-Уште 10 пати би поновил се. Тоа ми помогна да бидам популарен кај девојките. Некои ги немам видено подолго време, сега не го ргаат погледот од мене. Тоа е навистина убаво чувство, изјавил Мет.
Неговиот брат исто така  е задоволен од својот изглед.
-Не ни помислував дека ќе бидам вака среќен како што сум сега. Се чувствувам како да сум на врвот на Светот, изјавил Мајк.
 
Низа естетски операции ги претвориле во холивудскиот актер, но затоа сега имаат проблеми со исхраната затоа што браќата не можеле нормално да ја џв

Пронајдете не на следниве мрежи: