Блокиран сообраќајот во градот, врие од полиција

Loading...

Вистински сообраќаен метеж денеска во центарот на Скопје.Полициски специјалци можеше да се забележат на сите поголеми сообраќајници а за да се пробиете од Аеродром до Центар околу 9:30 часот утрово беа потребни околу 40 минути. Од МВР велат дека затворените сообраќајници, сообраќајниот метеж и засиленото присуство на полициски специјалци се должи на рочиштето во предметот „Диво насеље“ каде полицијата го обезбедува транспортот на обвинетите до Судот.Полициски специјалци можеше да се забележат на сите поголеми сообраќајници а за да се пробиете од Аеродром до Центар околу 9:30 часот утрово беа по

loading...