Бобан: Некој нека ја „плесне“ Маја!

’’Ве молам, зошто некој не ја ’’ плесне “ веќе еднаш? “, упати геј активистот, во  чија  дискусија се вклучил и Жељко велејќи ’’ Славко, имаш хорор задача! “

Бобан, Жељко и Анета лежеле во собата и го слушале разговорот на Маја Николиќ со уште еден станар.
Пејачката не престанала со зборување а тоа посебно го испровоцирало геј активистот, кој главата ја покрил со перница.
– Зашто некој не ja плесне веќе еднаш? – прашал Бобан, со што во дискусија се вклучлил и Жељко и наглас го повикал Славко Лабовиќ, кој порано изразил желба да биде интимен со пеачката
– Славко, имаш хорор задача – рекол близнакот, засмејувајќи ги присутните во собата.
После тоа, на кревет седеле Бобан, Анета, Синди и Жарко, гледале во Маја и рекле дека кога таа не би се занимавала со музика, би седела на шалтер во некоја пошта и би се еб**а со сите кои ќе дојдат на шалтер.’’Ве молам, зошто некој не ја ’’ плесне “ веќе еднаш? “, упати геј активистот, во

Пронајдете не на следниве мрежи: