Боби Милевски: Сите треба да бидеме свесни дека имаме една држава, треба да ја чуваме и во иднина

Loading...

Сите треба да бидеме свесни дека имаме една држава, треба да ја чуваме и во иднина.-Сите треба да бидеме свесни дека имаме една држава, дека егзистираме во една држава, дека сме тука родени и се што сме постигнале во животот е благодарение на нашата држава. Јас мислам дека треба да ја чуваме и во иднина, изјави селекторот на младинската фудбалска репрезентација Боби Милевски, кој денеска учествуваше на хуманитарен меч во Пробиштип.-Сите треба да бидеме свесни дека имаме една држава, дека егзистираме во една држава, дека сме тука родени и се што сме постигнале во животот е бла

loading...