„Боцнете“ го со неколку секси пораки, и разгорете ја неговата фантазија!

Loading...

Ви предлагаме да обратите внимание на следниве смс пораки кои вашиот сакан со задоволство би ги читал на својот мобилен телефон. Овие пораки ќе ја разгорат неговата фантазија, ќе ве зближи и ќе ја загрее температурата во вашата спална соба.Ако сакате да го импесионирате новиот маж кој штотуку влезе во вашиот живот, или пак сакате едноставно да ја загреете вашата љубовна страст со сегашниот партнер, тогаш „боцнете“ го со неколку пораки и подгответе го за уживањето кое следи.
1. Знам дека ќе одиш во теретана, но сочувај малку сила за подоцна.
2. Носиш црна кравата? Ајде да ја искористиме вечерва.
3. Кога ќе стигнеш дома? Не носам гаќички.
4. Мора нешто да ти покажам, го кријам во градникот. Потсети ме кога ќе дојдеш.
5. Го сликав твојот задник утрово додека излегуваше од станот. Прекрасно.
6. Ќе ти покажам сé, само ако и ти ми го покажеш.
7. Имав напорен ден. Ќе ми помогнеш да се опуштам?
8. Имам нова играчка. Ќе играме вечерва?
9. Го носам оној фустан кој ти се допаѓа..без ништо под него..
10. Мислам на тебе цел ден. Не е ниту малку наивно.
11. Дојди до кај мене за саат време. Не ти треба многу облека.
M.M.Ако сакате да го импесионирате новиот маж кој штотуку влезе во вашиот живот, или пак сакате едноставно да ја загреете вашата љубовна страст со сега

loading...
Loading...