Богатите имаат различна крв

Loading...

Како што е познато има доста голема разлика помеѓу богатите и сиромашните. Како што е познато има голема разлика меѓу богатите и сиромашните, првите се сончаат и патуваат додека вторите пушат ефтини цигари се жалат на сè околу себе. Тоа ни е познато. Но отсега со примерок од крв ќе мож да утврдиме дали е некој богат или сиромашен.
Но денес научниците од универизитетот Екстер испитале крв на богати и сиромашни луѓе и истата драматично се разликува. Накратко, нашата е темна и преполна со отровни хемикалии на кои тука не им е местото. Тоа е она што ни е заедничко, но тука е и најголемата разлика меѓу богатите и сиромашните.
Отровите во крвта кај богатите доаѓаат главно од уживање, најчести се жива и арсен кои доаѓаат од морски плодови како и бензоденон-3 кој се наоѓа во кремата за сончање. Тие си го живеат животот.
Од друга страна сиромашните во крвта имаат олово, кадмиум и различни хемикалии од пластика. Нормално, тоа е последица на цигарите и флаширана вода како и пластиката со која сме опкружени наместо дрво, стакло, метал, дијаманти, злато како кај богатите.
Научникот Џесика Тајрел вели: „старата изрека повторно се потврдува – ние сме тоа што јадеме. Врз основа на крвта може многу да се заклучи за луѓето.“
Извор. think.mkКако што е познато има голема разлика меѓу богатите и сиромашните, првите се сончаат и патуваат додека вторите пушат ефтини цигари се жалат на с&eg

loading...
Loading...