Бојана Атанасовска ги напумпа усните!

Loading...

Бојана отворено призна дека направила естетска корекција.- Отсекогаш ме нервираше тој милиметар што недостигаше моите усни да изгледаат сензуални. Резултатите по зафатот како што гледате се фантастични. Јас немав никакви компликации, болката исто така беше занемарлива, а отокот на устата брзо се повлече. Искрено јас веќе по неколку дена имав настап и пеев – вели Бојана за„Убавина и здравје”.- Отсекогаш ме нервираше тој милиметар што недостигаше моите усни да изгледаат сензуални. Резултатите по зафатот како што гледате се фантасти

loading...
Loading...