Бојата на чорапи открива каков љубовник е тој!

Експерти во областа на сексуалната психологија ја открија истеријата околу карактерот на мажот која се крие во бојата на неговите чорапи.Експертите им препорачуваат на девојките да обрнуваат внимание на бојата на чорапите на нивниот партнер, бидејќи, според нив  мажите кои носат чорапи во силни бои – се оптимисти, но за жал се склони кон неверство.
Мажите кои избираат спортски стил на чорапи се егоистични и со висок степен на самодоверба. Чорапите со анимирани херои и шарени слики ги носат “мамините синови”, додека пак стабилен, семеен човек преферира да носи конзервативена боја чорапи, како црна или сива. Ако пак имате момче со бели чорапи, бидете сигурни дека тој е страстен љубовник и во кревет никогаш не му е здодевно. 
И не само бојата на чорапи ни открива каков љубовник е тој, туку и бојата на неговите очи. Повеќе прочитајте на овој линк.
 Експертите им препорачуваат на девојките да обрнуваат внимание на бојата на чорапите на нивниот партнер, бидејќи, според нив  мажите кои носат

Пронајдете не на следниве мрежи: