БОЛЕСТ БЕЗ ГРАНИЦИ: Откопал трупови на 29 девојчиња за да им го прави ОВА!

Мртвите девојчиња ги облекувал во костуми за да им го прослави роденденот. Овој болен историчар ископал околу 150 гробни места. Москвин ги ископувал телата на деца, на возраст помеѓу три и дванаесет години, за да ги исполни своите болни фантазии.Анатолиј Москвин (46), го шокираше светот кога јавноста дозна за неговото видео на кое се наоѓаат трупови на девојчиња, кои биле облечени во бизарни костуми. Тој бил во обиколка на повеќе од 700 гробни места и откопувал детски трупови.
Мртвите девојчиња ги облекувал во костуми за да им го прослави роденденот. Од девојчињата правел мумии, им облекувал фустани и различна гардероба, а на нивните трупови им организирал роденденски забави. Покрај тоа, тој имал и список со имиња на своите мумии.
Московин, кој зборува дури 13 јазици, бил опишуван како гениј.
Руската полиција успеа да открие дека Москвин собирал податоци за сите жртви, а во неговиот компјутер било пронајдено и упатство за тоа како се мумифицираат луѓе. Тој откопал дури 29 девојчиња.
Овој човек беше уапсен во 2011 година, но нема да му се суди за злосторствата, затоа што психички не е способен за судење.
Анатолиј Москвин (46), го шокираше светот кога јавноста дозна за неговото видео на кое се наоѓаат трупови на девојчиња, кои биле облечени во бизарн

Пронајдете не на следниве мрежи: