Бонус бесплатни и неограничени разговори, СМС пораки кон цела Македонија и бесплатен неограничен интернет!

Loading...

Од денеска Вип ги изненадува своите Вип припејд корисници со уште една одлична промотивна понуда за неограничена и безгрижна комуникација. Со новата промотивна понуда во Вип припејд, со секое надополнување корисниците добиваат од еден до триесет дена бесплатни неограничени разговори и СМС пораки кон цела Македонија, како и бесплатен неограничен интернет.Активацијата на оваа промотивна понуда е достапна за сите нови и постојни корисници.
Новите корисници кои ќе купат Вип припејд СИМ картичка за само 299 денари, автоматски ги добиваат неограничените минути за разговори, СМС пораки и 1GB интернет во тек на 30 дена, а вклучениот кредит од 300 денари останува на располагање согласно желбите на корисникот. П
остојните корисници пак можат бесплатно да ја активираат оваа одлична понуда со испраќање СМС порака со текст “START” на бројот 1460, при што со секое следно надополнување на кредит од 100 денари добиваат еден ден неограничена комуникација и 100MB интернет, за 150 денари кредит добиваат три дена и 300MB интернет, а за надополнување од 300 денари добиваат 30 дена бонус бесплатни неограничени минути и СМС пораки кон сите мрежи во Македонија и 1GB интернет.
Износот од надополнетиот кредит исто така останува за користење согласно желбите на корисникот.
Повеќе информации за оваа понуда Вип корисниците можат да добијат со јавување во контакт центарот на Вип на 077 1234 или на www.vip.mk.Активацијата на оваа промотивна понуда е достапна за сите нови и постојни корисници.
Новите корисници кои ќе купат Вип припејд СИМ картичка

loading...
Loading...