Борко Ристовски јунак на првото полувреме

Голманот на македонската ракометна репрезентација Борко Ристовски јунак на првото полувреме на натпреварот против Австрија.Со своите фантастични 11 одбрани допринесе резултатот на крајот од првото полувреме да биде 12:10 во водство за Македонија. Очекуваме дека оваа бројка на одбранети удари ќе се зголеми во второто полувреме и ќе извојуваме победа над Австрија. Со своите фантастични 11 одбрани допринесе резултатот на крајот од првото полувреме да биде 12:10 во водство за Македонија. Очекуваме дека оваа бро

Пронајдете не на следниве мрежи: