Борко Ристовски заслужен за победата на Македонија

Борко Ристовски заслужен за победата на МакедонијаМакедонија ја совлада Австрија.
Натпреварот помина со многу пресврти. Имаше многу падови за Македонија. 
Борко Ристовски беше најдобриот играч на натпреварот. 
Тој имаше многу фантастични одбрани, а пресудна беше одбраната во последната секунда од наптреварот. Македонија ја совлада Австрија.
Натпреварот помина со многу пресврти. Имаше многу падови за Македонија. 
Борко Ристовски беше

Пронајдете не на следниве мрежи: