Босанец ја тужи поранешната девојка затоа што го искористила за секс!

Loading...

Босанецот кој живее во Малезија ја тужи пораната девојка и тврди дека го „искористила за да и направи дете“ и сексуално го искористила.Ервин Ахбабовиќ (41), кој подолго време живее во Малезија, тврди дека пред неколку години „со искрени намери“ влегол во врска со една девојка од локалното место. Добиле син во 2010, Ервин  се надевал дека наскоро ќе стапат во брак.
Меѓутоа односите им се заладиле, постојано се расправале, а проблеми имало и во спалната соба.
„Бараше да имаме секс шест пати дневно, по еден час, и ми се закануваше со самоубиство ако не ги исполнам нејзините желби или ако ја оставам“ навел тој во тужбата.
Откако раскинале, девојката му рекла дека го искористила да и направи дете.
Тој сега ја тужи поради искористување, неверство и нанесување на душевна болка, и бара да му исплати 140.000 евра.  Ервин Ахбабовиќ (41), кој подолго време живее во Малезија, тврди дека пред неколку години „со искрени намери&ldq

loading...
Loading...