Браќата на Пол Волер ќе бидат дел од снимањето на „Fast and Furious 7“

Loading...

Пред извесно време беше објавено дека браќата на трагично загинатиот актер Пол Волер ќе бидат дел од снимањето на „Fast and Furious 7“Пред извесно време беше објавено дека браќата на трагично загинатиот актер Пол Волер ќе бидат дел од снимањето на „Fast and Furious 7“, а дека денес започнале со снимање потврди и главниот актер Вин Дизел.
Актерот на својот Фејсбук профил објави фотографија од снимањето на која браќата Вокер внимателно ги слушаат неговите инструкции.
Браќата на Пол, Кејлеб и Коди Вокер ќе помогнат да се завршат сцените каде што требаше да глуми Пол, иако тој поголемиот дел од акционите сцени ги снимаше пред смртта.

 
Пол, односно Брајан, во филмот нема да почине, туку само ќе се пензионира, бидејќи со неговата смрт во филмот, повторно ќе се отвори раната која ја доживеавме за неговата смрт.
Пред извесно време беше објавено дека браќата на трагично загинатиот актер Пол Волер ќе бидат дел од снимањето на „Fast and Furious 7&ld

loading...
Loading...