Брат херој го жртвувал својот живот да ја спаси својата сестра

Брат(19) се обидел ја спаси својата сестра (18) кога од многу силен ветер настанало рушење на ѕидот.  Неговото тело е пронајдено врз неговата сестра што покажува дека се обидувал да ја спаси.
За жал во несреќата тој го загубил својот живот, неговата сестра е префрлена во болница но по тешката операција таа им подлегнала на повредите.
Родителите на Јан и Си Џонс им се заблагодаруваат на сите што им пружаат подршка во тешките моменти. Но ги замолуваат сите да ја почитуваат нивната приватност во овие тешки моменти.
Брат(19) се обидел ја спаси својата сестра (18) кога од многу силен ветер настанало рушење на ѕидот.  Неговото те

Пронајдете не на следниве мрежи: