Братот на Чола е сопственик на ќебапчилница и не сака да биде популарен

Loading...

Еден од  најпопуларните балкански пејачи Здравко Чолиќ има брат  Драган кој  ретко се појавува во јавноста.Овој  Сарајлија  во Белград  држи ќебапчилница и напоменува  дека за разлика од познатиот  брат  драган не сака да се експонира  во јавноста.
Чола е врзан за својот брат, а взаемната љубов во  текот на детството  ја стекнале од родителите.

„Тие сторија се за мене и  брат ми  Драган да не изведат  на вистински пат и ни пружија се најдобро“, рекол Здравко ЧолиќОвој  Сарајлија  во Белград  држи ќебапчилница и напоменува  дека за разлика од познатиот  брат  драган не сака да се

loading...