Братот на Пандев рипна во тавче!

Loading...

И Сашко Пандев го понесе новогодишната еуфорија, па така тој ја запроси својата долгогодишна девојка Ивана Тодорова.Новогодишните запросувањата станаа тренд во екипата на Хоризонт Турново. По голманот  Дино Захов, и напаѓачот Сашко Пандев клекна пред својата девојка. Ивана Тодорова, со која се во врска повеќе години му рекла ,,Да” на Сашко на првиот ден од Новата година.Новогодишните запросувањата станаа тренд во екипата на Хоризонт Турново. По голманот 

loading...
Loading...