Братот на Рада: „Сестра ми не ми дозволува да зборувам со Харис“

Братот на Рада: „Сестра ми  не ми  дозволува да зборувам со Харис“Кога во една емисија братот на пејачката Радмила Манојловиќ беше прашан како е неговата сестра, тој одговори дека ретко се гледаат. Кога водителот го запраша Манојловиќ како се сложува со зетот Харис Берковиќ, Ненад кажал нешто со што ги насмеа сите во студиото:
-„Верувајте ми дека не можам да стигнам да поразговарам со човекот. Мојата сестра многу дрдори, па ни јас ни Харис не можеме да дојдеме до збор од неа.“- рече пејачот низ смеа. Кога во една емисија братот на пејачката Радмила Манојловиќ беше прашан како е неговата сестра, тој одговори дека ретко се гледаат. Кога водителот

Пронајдете не на следниве мрежи: