Бразил и Хрватска ќе го отворат Светското првенство

Со натпреварот помеѓу Бразил и Хрватска ќе се отвори Светското првенство во фудбал.Имено, на стадионот во Сао Паоло ќе имаме можност да ги гледаме Бразил и Хрватска на 12 јуни. 
Денес официјално се влече ждрепка.
Односно се врши одредувањето на групите и натпреварите. Имено, на стадионот во Сао Паоло ќе имаме можност да ги гледаме Бразил и Хрватска на 12 јуни. 
Денес официјално се влече ждрепка.

Пронајдете не на следниве мрежи: