Бразил или Хрватска?

Темата на денот!Вечер започнува спектакуларното Светско првенство во фудбал.
Првенството ќе биде отворено со натпреварот помеѓу Бразил и Храватска.
Па, Бразил или Хрватска? Но и кој според вас ќе биде победникот на ова првенство?
 Вечер започнува спектакуларното Светско првенство во фудбал.
Првенството ќе биде отворено со натпреварот помеѓу Бразил и Храватска.

Пронајдете не на следниве мрежи: