Бред Пит прави зоолошка градина за своите деца

Loading...

Целото семејство вклучувајќи го и Бред се љубители на животни, па затоа актерот одлучи да направат сопствена зоолошка градина.
Имено идеата на Бред, е тој и неговото семејство да имаат животни кои ќе може сами да ги хранат, да им приоѓаат, да поминуваат време со нив. Според Пит така децата ќе научат како тие да се грижат за други живи суштества.
Најпрво на листата се најдоа многу животни како тигар, лав па дури и крокодил но одлучле дека сакаат само питоми животни, па така во нивната зоолошка ќе има гуски, патки, ему, кози и зајци.
Анџелина и Бред ја планираат својата венчавка, а каква улога ќе имаат животните на нивната свадба сеуште не се знае. Но се знае дека пони ќе ги пречекува нивните гости и дека ќе има статуи од слончинња кој ќе го претставуваат секој член од нивното семејство.Целото семејство вклучувајќи го и Бред се љубители на животни, па затоа актерот одлучи да направат сопствена зоолошка

loading...