БРЕМЕНА НА 52 ГОДИНИ: Ја гледаме на „Фарма“, но никој не знаеше дека е бремена!

Loading...

Сопругот на Сашка Каран, Александар Газивода, откри дека неговата сопруга се наоѓа во вториот месец од бременоста, што дознале само неколку дена пред нејзиното заминување на „Фарма“.Една од учесничките во реалното шоу Фарма која има 52 години е бремена.
За среќната вест дознала пред да влезе во шоуто. Се работи за Сашка Каран, чиј што маж е пресреќен.
– Бевме шокирани, не верувавме, но потоа лекарите рекоа дека нема никаква грешка и простор за сомнеж. Сакав да ја одвратам од помислата да влезе на фарма, но не ми успеа. Ми рече дека знае како да се чува и да не се грижам, вели сопругот, Александар Газивода.

loading...
Loading...