Брена добива снаа: Филип се верил со Александра Пријовиќ?

Она што  е важно  да се истакне е дека Филип   ѝ навестил на својата понежна половина дека овој  прстен е само  блага увертира за оној  „вистинскиот“, вели  извор близок на пејачката.Филип  Живојиновиќ ја израдувал Александра со прстен  кој  е наводно  увертира за вереничкиот.
Посинокот на Брена никогаш не бил посреќен,  па сигурен е дека сака да се скраси покрај Александра.

 
„Еден ден во  Монте Карло идејќи  по шеталиштето, Александра забележи  во  излогот на една продавница прстен кој  многу ѝ се допадна. Долго  не се случило  толу да ѝ се допадне некое парче накит. Филип како  вистински џентлмен не сакал да ѝ дозволи  таа сама да си  го купи, туку  тој  го  платил  и  ѝ го подарил. Се работи  за прстен кој  воопшто  не е евтин, но  Александра не сака да зборува за цената и  тврди  дека нее некаков специјален подарок и  дека воопшто  не е скап. Она што  е важно  да се истакнее дека Филип  ѝ наговестил на својата поубавата половина дека овој прстен бил блага увертира за оној  „вистинскиот“, мислејќи на оној  вереничкиот. Како  што  се зборува, тој прстен чини 3.000 евра“, рекол извор близок на пејачката.Филип  Живојиновиќ ја израдувал Александра со прстен  кој  е наводно  увертира за вереничкиот.
Посинокот на Брена никог

Пронајдете не на следниве мрежи: