Брена и Боба остануваат без богатството!

Loading...

Фолк ѕвездата Лепа Брена и нејзиниот сопруг Боба Живојиновиќ останаа без застапшништвото на Јагуар и Ленд Ровер во Србија, затоа што тоа го доби Остоја Мијаиловиќ, пратеник на партијата СНС.„Брена и Боба сериозно се подготвуваа да ја прошират својата фирма „Гранд моторс“ со ова застапништво. Купија земјиште вредно 2,5 милиони евра како би се осигурале дека ќе го добијат, свесни дека тоа ќе биде одлично за имиџот на фирмата, но и дека ќе донесе голем профит.
На истата работа око фрлил и познатиот бизнисмен Бранислав Грујиќ, и тоа преку фирмата Компресор, но не успеал“ – вели соговорникот за Курир.рс.
Покрај сите нив, работата ѝ припадна на Баварија Моторс, која е во сопственост на Мијаиловиќ.„Брена и Боба сериозно се подготвуваа да ја прошират својата фирма „Гранд моторс“ со ова застапништво. Купија земјиште вредно 2,5

loading...