Британците најмногу преминуваат од iPhone на Galaxy S5!

Loading...

Според британскиот Telegraph, дури 38% од корисниците кои ја искористиле програмата за замена за да добијат нов Galaxy S5, претходно поседувале одреден модел на iPhone…Најчесто бил заменуван iPhone 4s со зголемување од дури 210%. Останатите популарни модели кои биле заменувани се Galaxy S III и iPhone 5s. За жал, сеуште нема точни бројки за тоа колку корисници се опфатени во истражувањето, но процентите јасно ни покажуваат дека Samsung продолжува да краде корисници од Apple.
повеќе на: GSM.mkНајчесто бил заменуван iPhone 4s со зголемување од дури 210%. Останатите популарни модели кои биле заменувани се Galaxy S III и iPhone 5s. За жал,

loading...
Loading...