Бројот на Твитер корисници опаѓа со енормна брзина!

Loading...

Од година во година се намалува бројот на активни корисници на социјалната мрежа Твитер. Стигна до својот врв, во последните три години, кога Твитер порасна на меѓународно ниво за повеќе од 140%.Од година во година се намалува бројот на активни корисници на социјалната мрежа Твитер. Стигна до својот врв, во последните три години, кога Твитер порасна на меѓународно ниво за повеќе од 140%.
Истражувачка фирма „eMarketer“ неодамна предвиде дека растот на Twitter ќе се забави уште повеќе во текот на следните неколку години. Социјалната мрежа ќе треба да работи напорно за континуиран успех.
Следната табела, направена од „Statista“, го покажува опаѓањето на Твитер од година во година, почнувајќи од 2011 година.
Погледнете ја на следната страна.

Од година во година се намалува бројот на активни корисници на социјалната мрежа Твитер. Стигна до својот врв, во последните три години, кога Твите

loading...
Loading...