Брутален инцидент: Крвнички тепале тинејџерка и извикувале „Господ ја сака твојата смрт“!

Брутален инцидент ја потресе Америка каде 17-годишна тинејџерка цело време била напаѓана и отфрлувана од страна на нејзините соученици.Имено, Емилидд Флорида (САД), се борела со рак на окото уште од 5-годишна возраст, по што и било оперирано истото, па носела стаклено око.
Но сега и бил дијагностициран нов тумор од прејаките лекови кои ги земала, по што лекарите и прогнозирале уште неколку месеци живот. 
Сепак, нејзините соученици често брутално ја напаѓале, тепале и се заканувале, велејќи и дека „господ ја сака нејзината смрт“.
Но и покрај се Емили е премногу оптимистична и верува дека ќе може да се справи и со овој предизвик како и со сите други претходни, пишува „Daily mail“.Имено, Емилидд Флорида (САД), се борела со рак на окото уште од 5-годишна возраст, по што и било оперирано истото, па носела стаклено око.

Пронајдете не на следниве мрежи: