Брутална смрт на италијанскиот принц: Го прегазил камион и го влечел по патот

Филипо Корсини, наследник на една од најстарите кралски семејства од Фиренца, трагично го загуби својот живот во Лондон. Филипо возејќи мотор изгубил контрола и влетал под тркалата на товарен камион, недалеку од станицата Најтсбриџ.Корисни (21) се излизгал под камионот, кој потоа го влечел 15 метри по улицата, а Брзата помош по доаѓањето на лице место, можела само да ја установи смртта на несреќното момче.
Младиот Филипо бил член на познато семејство од Фиренца кое влече корени уште од средниот век, чиј предок бил папата Клемент 12.

Корисни (21) се излизгал под камионот, кој потоа го влечел 15 метри по улицата, а Брзата помош по доаѓањето на лице место, можела само да ја устано

Пронајдете не на следниве мрежи: