БРУТАЛНО: Индијци масакрирале залутан слон!

Животното било спржено со струја, а потоа масакрирано. Слонот наишол на електрична ограда во близина на селото, во која се заплеткал и му немало спас. Фотографиите за многу кратко време ги преплавија светските медиуми.Во индиското село Удианпур се случи брутално убиство на слон, кој залутал барајќи храна.
Слонот претрпел струен удар и на лице место починал. Но, она што е ушто полошо е фактот дека локалните жители го дочекале моментот за да го исечат на парчиња и да му ги извадат песјаците.
Во индиското село Удианпур се случи брутално убиство на слон, кој залутал барајќи храна.
Слонот претрпел струен удар и на лице место почина

Пронајдете не на следниве мрежи: