БРУТАЛНО УБИСТВО: Нема да верувате што му направи овој човек на 10 месечно бебенце…

Овој човек е вистински монструм. Со палка усмртил 10- месечно бебенце. 21- годишниот Харли Хикс е зависник од дрога и  е осуден на доживотен затвор поради брутално убиство на бебе за време на грабеж во Австралија.
Бруталното убиство се случило во јуни 2012 година, а убиецот се обидел да го обвини својот брат близнак, велејќи дека таа вечер бил со него, но со ДНК анализа било докажано дека 21- годишниот Хари е виновен.

Кога провалил во куќата во која малиот Зејден Вил Вајтинг спиел во своето креветче, го усмртил со импровизирана пакла од бакарна жица, кога била залепена со црна трака.
– Тешко е да се помисли дека некој човек може да изведе таков болен чин, каков што направивте вие. Тоа што сте го направиле е страшно зло”, рекол судијата додека ја изрекувал пресудата. 21- годишниот Харли Хикс е зависник од дрога и  е осуден на доживотен затвор поради брутално убиство на бебе за време на грабеж во Австр

Пронајдете не на следниве мрежи: