Брз тест кој открива дали сте под стрес

Loading...

Овој тест за неколку секунди ќе открие дали сте под стрес….Имено, британски професор по психологија го осмислил овој брз и едноставен оптички тест кој го мери нивото на стрес за само неколку секунди.
Притоа, се работи за таканаречени ротирачки змии кои не се помрднуваат доколку сте совршено мирни и опуштени.

 
Но, кај луѓето кои се изморени и под стрес, овие змии се движат полека.
Брзото вртење на круговите е знак на постојан стрес кој не е одлика на здравите луѓе. 
Имено, британски професор по психологија го осмислил овој брз и едноставен оптички тест кој го мери нивото на стрес за

loading...
Loading...