Буцо Битбокс со видео за своите настапи низ Македонија

Loading...

Момчето со несекојдневен талент, Мартин Атанасовски – Буцо сè почесто настапува во бројни кафулиња и ноќни клубови ширум државата…Момчето со несекојдневен талент, Мартин Атанасовски – Буцо сè почесто настапува во бројни кафулиња и ноќни клубови ширум државата објави кратко видео во кое може да се види атмосферата во кафулето „Escape“ во Радовиш, каде што настапи заедно со Кристијан Делчевски, односно диџеј K-105.
Буцо настапуваше и во Тетово во „Club republic“, а се очекува и следна дестинација…Момчето со несекојдневен талент, Мартин Атанасовски – Б

loading...
Loading...