Бугарите сами против себе

Нашите соседи од исток од секогаш знаеле да бидат оригинални во се, посебно во кичерај и шунд. Меѓутоа и кај нив има свесни луѓе, па за да се заштитат од умртвување на мозочни клетки на еден објект е поставена следната опомена.
Немаме информации за каков објект станува збор меѓутоа очигледно дека фановите на Азис најскапо ќе платат.
Нашите соседи од исток од секогаш знаеле да бидат оригинални во се, посебно во кичерај и шунд. Меѓутоа и кај нив има с

Пронајдете не на следниве мрежи: