Бура му се заканува на Балканот, народот во паника

Loading...

Поради орканскиот ветер кој ја зафати северна Германија загина жена од Хамбруг, а десет лица се повредени, додека железничкиот сообраќај е во колапс низ цела Германија.Во силен налет на ветер стебло од дрво паднало врз автомобил во кој загинал возачот, а градските пожарникари издале предупредување до граѓанитеда не излегуваат од домовите без сериозна причина.
Откажани се неколку авионски летови, а во пасност од оваа бура би можеле да се најдат и балканските земји.
Во силен налет на ветер стебло од дрво паднало врз автомобил во кој загинал возачот, а градските пожарникари издале предупредување до граѓанитеда н

loading...