Чапокоензе ги чека загубените синови: Последен поздрав од 100.000 навивачи!

Денеска во градот Чапокоензе ќе пристигнат телата на фудбалерите кои загинаа пред неколку дена во авионската несреќа која се случи во близината на колумбискиот град Меделин.Предвидено е на аеродромот во Бразил да се појави и бразилскиот претседател Мичел Темер, а се очекува над 100.000 луѓе да се појават на последниот поздрав со фудбалерите.
Предвидено е на аеродромот во Бразил да се појави и бразилскиот претседател Мичел Темер, а се очекува над 100.000 луѓе да се појават на последниот

Пронајдете не на следниве мрежи: