Чарли Шин потполно ПОЛУДЕЛ! Прочитајте што сторил!

Loading...

Откако се обелоденило дека е ХИВ позитивен, актерот Чарли Шин, немал сериозен ангажман. А со оглед на тоа што има 4 деца со 2 жени, мора два пати месечно да плаќа алиментација во вредност од 37 илјади долари, а тој има сериозни финансиски проблеми…Странските медиуми пренесуваат дека почнал да го продава имотот, за да може да го исплати износот, но и дека успеал да направи компромис со Дениз Ричардс и Брук Милер, мајките на неговите деца.
Шин на Брук и дал недвижнина како компензација, а на Дениз и се понудил да работи со неа, на нејзин проект.Странските медиуми пренесуваат дека почнал да го продава имотот, за да може да го исплати износот, но и дека успеал да направи компромис со Дениз Р

loading...